ΥΛΙΚΑ:
- 225 γρ. κιμάς σόγιας (1 συσκευασία)
- 1 πακέτο φρυγανιά τριμμένη
- 2 κρεμμύδια τριμμένα
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ.σ. δυόσμος
- 3 κ.σ. μαϊντανός
- 1/2 κ.γ. κανέλλα
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κ.σ. ρίγανη
- Μπούκοβο (προαιρετικό και η ποσότητα κατά βούληση)
- Αλεύρι για το τηγάνισμα
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Βράζουμε τη σόγια ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σουρώνουμε και ξεπλένουμε 3-4 φορές.
- Στίβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας να φύγουν τα νερά.
- Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και πλάθουμε μικρές μπαλίτσες.
- Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
lovecooking.gr