ΥΛΙΚΑ:
- 4 φέτες σολομού
- 1/2 φλιτζ. Βιτάμ
- 1 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
- 2 κουταλιές κόκκους πιπεριού
- 1 κουταλιά εστραγκόν αποξηραμένο τριμμένο
- 1 κουταλιά ρίγανη
- Αλάτι
- Σαλάτα ανάμεικτη
- Τοματάκια κομμένα σε ροδέλες
- Άνηθο ψιλοκομμένο
- Thousand Islands salad dressing
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ξέπλυνε και στράγγιξε τις φέτες σολομού. Αυτή βέβαια είναι μόνο η αρχή. Βάλε σε ένα μπολ τη φρυγανιά, τους κόκκους πιπεριού, το εστραγκόν, τη ρίγανη, αλάτι και ανακάτεψε.
- Βάλε τις φέτες σολομού στο μπολ με το μείγμα μπαχαρικών και πάτησέ τις ελαφρά, ώστε να κολλήσουν στη μία πλευρά. Λιώσε μετά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το Βιτάμ
- Culinesse και τηγάνισε τις φέτες σολομού, πρώτα από την πλευρά που δεν είναι καλυμμένη με μπαχαρικά, για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια γύρισε τις φέτες κι από την άλλη πλευρά, με πολύ προσοχή να μην έχουμε ατυχήματα, και τηγάνισέ τις για 2-3 λεπτά ακόμα.
- Βγάλε τις φέτες σολομού με μια τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα και σέρβιρε συνοδεύοντας με σαλάτα ανάμεικτη περιχυμένη Thousand Islands salad dressing και γαρνίροντας με τοματάκια και ψιλοκομμένο άνηθο.
Πηγή: cookoo.gr