ΥΛΙΚΑ:
- 1 1/2 κιλό γλυκοκολοκύθα
- περίπου μισό ποτήρι λάδι
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κεφάλι σκόρδο (προαιρετικά)
- μισή πιπεριά
- 100 γρ. πλιγούρι
- 200 γρ. κάστανα καθαρισμένα
- 100 γρ. ελιές (κατά προτίμηση πράσινες)
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Καθαρίζουμε και κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια.
- Κόβουμε και τα κρεμμύδια με την πιπεριά και τα κάστανα.
- Τοποθετούμε στην κατσαρόλα το λάδι με όλα τα υλικά μαζί και το βάζουμε να βράση.
- Όταν ξεκινήσει ο βρασμός ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί με τα υγρά του.
Πηγή: egynaika.gr