Searching...
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014
Κυριακή, Δεκεμβρίου 21, 2014

Κεφτέδες σόγιας


ΥΛΙΚΑ:

  • 225 γρ. κιμάς σόγιας (1 συσκευασία)
  • 1 πακέτο φρυγανιά τριμμένη
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. δυόσμος
  • 3 κ.σ. μαϊντανός
  • 1/2 κ.γ. κανέλλα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 κ.σ. ρίγανη
  • Μπούκοβο (προαιρετικό και η ποσότητα κατά βούληση)
  • Αλεύρι για το τηγάνισμα
  • Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 

  • Βράζουμε τη σόγια ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σουρώνουμε και ξεπλένουμε 3-4 φορές.
  • Στίβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας να φύγουν τα νερά.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και πλάθουμε μικρές μπαλίτσες.
  • Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
lovecooking.gr
 
Back to top!