Searching...
Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015
Κυριακή, Ιουνίου 07, 2015

Φλογέρες Καισαρείας


Η γνωστή παστουρμαδόπιτα αλλά σε ατομική φλογέρα. 

ΥΛΙΚΑ:
  • 6 φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση
  • 6 φέτες παστουρμάς ψιλοκομμένες
  • 6 φέτες ντομάτας κομμένες στρογγυλές (μετρίου πάχους)
  • 6 φέτες κασέρι (μέτρια κομμένες)
  • Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Βαζουμε δύο φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο, απλώνουμε πάνω μια φέτα κασέρι, μια φέτα παστουρμά, την ντομάτα, αλοίφουμε όλες τις γωνίες με λάδι και κλείνουμε σαν μπουρεκάκι - φλογέρα.
  • Τα λαδώνουμε καλά κι απ έξω και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά.


gourmed.gr
 
Back to top!