ΥΛΙΚΑ:
- 2 κούπες ζάχαρη
- 2 κούπες φυσικό στημένο λεμόνι
- 2 κούπες νερό
- Φλούδες από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Βάζουμε τις 2 κούπες ζάχαρη στις 2 κούπες νερό, μαζί με τις φλούδες από 1 λεμόνι. Μόλις αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε 5 λεπτά μέχρι να «δέσει» λίγο το μείγμα.
- Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
- Αφού κρυώσει το μείγμα (αφαιρούμε τις φλούδες), το ανακατεύουμε με τις 2 κούπες φυσικό στημένο λεμόνι, και είμαστε έτοιμες!
- Βάζουμε την σπιτική μας λεμονάδα σε ένα μπουκάλι και την τοποθετούμε στο ψυγείο. Την αραιώνουμε με νερό, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
Tip: Μπορείτε να βάλετε μέσα στα ποτήρια της λεμονάδα σας, φέτες λεμονιού πριν το σερβίρισμα για να την κάνετε πιο εντυπωσιακή ή και μερικά φύλλα φρέσκου δυόσμου.
Πηγή: gr.news.yahoo.com