ΥΛΙΚΑ:
- ½ κιλό χοιρινό ψαρονέφρι σε κυβάκια
- 1 μικρό κολοκυθάκι κομμένο σε φετούλες
- 2 μέτριες ντομάτες σφιχτές
- 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα
- Για τη μαρινάρα: 3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 4-5 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο
- ½ ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- ½ κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Βάλε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της μαρινάρας και ανακάτεψε. Πρόσθεσε το κρέας και άφησε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία με δύο ώρες.
- Βάλε τα καλαμάκια από τα σουβλάκια σε μπόλικο νερό να φουσκώσουν.
- Στράγγιξε από τη μαρινάρα από το κρέας και πέρασε από το καλαμάκι. Βάζε ένα κομμάτι κρέας και ένα κομμάτι από τα λαχανικά (εναλλάξ ντομάτα, κολοκύθι, κρεμμύδι).
- Ψήσε τα σουβλάκια σου στο γκριλ γυρίζοντας από όλες τις πλευρές να ροδίσουν και να πάρουν καλό χρώμα.
Tip: Πειραματίσου με τα λαχανικά, προσθέτοντας πιπεριά, τρυφερά κομμάτια καλαμποκιού ή ακόμη και κομμάτια ροδάκινο!
Πηγή: tlife.gr