Searching...
Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014
Κυριακή, Αυγούστου 17, 2014

Σουβλάκια από ψαρονέφρι με λαχανικά


ΥΛΙΚΑ:

  • ½ κιλό χοιρινό ψαρονέφρι σε κυβάκια
  • 1 μικρό κολοκυθάκι κομμένο σε φετούλες
  • 2 μέτριες ντομάτες σφιχτές
  • 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα
  • Για τη μαρινάρα: 3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
  • 4-5 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο
  • ½ ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • ½ κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Βάλε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της μαρινάρας και ανακάτεψε. Πρόσθεσε το κρέας και άφησε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία με δύο ώρες.
  • Βάλε τα καλαμάκια από τα σουβλάκια σε μπόλικο νερό να φουσκώσουν.
  • Στράγγιξε από τη μαρινάρα από το κρέας και πέρασε από το καλαμάκι. Βάζε ένα κομμάτι κρέας και ένα κομμάτι από τα λαχανικά (εναλλάξ ντομάτα, κολοκύθι, κρεμμύδι).
  • Ψήσε τα σουβλάκια σου στο γκριλ γυρίζοντας από όλες τις πλευρές να ροδίσουν και να πάρουν καλό χρώμα.
Tip: Πειραματίσου με τα λαχανικά, προσθέτοντας πιπεριά, τρυφερά κομμάτια καλαμποκιού ή ακόμη και κομμάτια ροδάκινο!

Πηγή: tlife.gr
 
Back to top!