Searching...
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015
Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Δροσάτο λεμονογλυκό με ’digestive’ και γιαούρτι


ΥΛΙΚΑ:

  • 400γρ μπισκότα τύπου 'digestive'
  • 150γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 
  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • χυμό ενός λεμονιού
  • Ξύσμα λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Τριβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο μέχρι να γίνουν μια μάζα.
  • Τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε ενα μέτριο ταψάκι και τα πατάμε καλά με τα χέρια μας.
  • Χτυπάμε για 1-2 λεπτά στο μίξερ το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και το χυμό λεμονιού και στρώνουμε την κρέμα πάνω απο τα μπισκότα.
  • Πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν σερβίρουμε.



newsone.gr
 
Back to top!