Searching...
Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πλευρώτους με τζίντζερ, ρίγανη και ξύδι


ΥΛΙΚΑ:

  • 300 γρ. μανιτάρια πλευρώτους 
  • 1/4  κούπας λάδι
  • Λίγο αλάτι
  • 2 κ.γ. ψιλοκομμένο τζίντερ
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για γύρο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια.
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τα μανιτάρια ανακατεύουμε για 3 λεπτά και προσθέτουμε τη ρίγανη,  το τζίντερ και λίγο αλάτι.
  • Συνεχίζουμε το ψήσιμο ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να κάνουν κρούστα τα μανιτάρια.  
  • Πριν τα βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το ξύδι.
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
 
Back to top!