ΥΛΙΚΑ:
- 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
- 1/3 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
- 1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά κομμένη
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 120 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- 2 μελιτζάνες φλάσκες
- 1 κύβος ζωμός κότας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε ένα μπολ λιώνουμε τον κύβο κότας με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.
- Κόβουμε το κοτόπουλο και τη μελιτζάνα σε κύβους και το μαρινάρουμε στο μίγμα για 30 λεπτά.
- Περνάμε τους κύβους κοτόπουλου και μελιτζάνας, και την πιπεριά εναλλάξ σε σουβλάκια.
- Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ψήνουμε τα σουβλάκια μαζί με τη μαρινάδα και το κρασί σκεπασμένα σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Τα σουβλάκια κοτόπουλο με μελιτζάνες σερβίρονται ζεστά.
Πηγή: cookbox.gr