Searching...
Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Βαρκούλες από κολοκύθια στο grill με τυρί τσένταρ και λαχανικά


ΥΛΙΚΑ:

  • 2 μέτρια κολοκυθάκια
  • 1 φέτα ψωμί κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 μικρή ντομάτα σε κυβάκια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο σε χοντρά κομμάτια
  • Λίγο αποξηραμένο βασιλικό
  • Αλάτι, πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό για να τα καλύψει και βράστε τα για 5 λεπτά. Στραγγίστε τα και κόψτε στη μέση κατά μήκος. 
  • Με ένα κουταλάκι αφαιρέστε λίγο από τη σάρκα τους, σε σχήμα βαρκούλας. 
  • Ψιλοκόψτε πολτό που αφαιρέσατε και σε ένα μπολ, ανακατέψτε τον με το ψωμί, την καπνιστή γαλοπούλα, την πράσινη πιπεριά, το κρεμμύδι, την ντομάτα και το τυρί τσένταρ. 
  • Πασπαλίστε με βασιλικό, αλάτι και το πιπέρι. 
  • Γεμίστε τα κολοκύθια και τυλίξτε τα σε αλουμινόχαρτο. 
  • Βάλτε τα σε προθερμασμένο φούρνο στο grill για 1 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. 

Πηγή: newslog.gr
 
Back to top!