ΥΛΙΚΑ:
- 2 μέτρια κολοκυθάκια
- 1 φέτα ψωμί κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 μικρή ντομάτα σε κυβάκια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο σε χοντρά κομμάτια
- Λίγο αποξηραμένο βασιλικό
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό για να τα καλύψει και βράστε τα για 5 λεπτά. Στραγγίστε τα και κόψτε στη μέση κατά μήκος.
- Με ένα κουταλάκι αφαιρέστε λίγο από τη σάρκα τους, σε σχήμα βαρκούλας.
- Ψιλοκόψτε πολτό που αφαιρέσατε και σε ένα μπολ, ανακατέψτε τον με το ψωμί, την καπνιστή γαλοπούλα, την πράσινη πιπεριά, το κρεμμύδι, την ντομάτα και το τυρί τσένταρ.
- Πασπαλίστε με βασιλικό, αλάτι και το πιπέρι.
- Γεμίστε τα κολοκύθια και τυλίξτε τα σε αλουμινόχαρτο.
- Βάλτε τα σε προθερμασμένο φούρνο στο grill για 1 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Πηγή: newslog.gr