Searching...
Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Αγρέλια από την Κύπρο


ΥΛΙΚΑ για 2-4 άτομα:

  • 2 ματσάκια άγρια σπαράγγια ή αγρέλια κομμμένα
  • 5 αυγά
  • 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
  • Αρχικά καθαρίζουμε τα σπαράγγια.
  • Κόβουμε τις μύτες και τις σπάμε σε μικρά κομμάτια με τα χέρια μας.
  • Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο.
  • Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα τα σπαράγγια για να μαραθούν.
  • Μόλις μαραθούν, τα αλατίζουμε και ρίχνουμε τα αυγά.
  • Ανακατεύουμε τα αυγά με τα σπαράγγια.
  • Μόλις γίνει σαν ομέλετα και πάρει χρώμα, το ορεκτικό μας είναι έτοιμο.
Πηγή: sidagi.gr
 
Back to top!