ΥΛΙΚΑ για 2-4 άτομα:
- 2 ματσάκια άγρια σπαράγγια ή αγρέλια κομμμένα
- 5 αυγά
- 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αρχικά καθαρίζουμε τα σπαράγγια.
- Κόβουμε τις μύτες και τις σπάμε σε μικρά κομμάτια με τα χέρια μας.
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο.
- Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα τα σπαράγγια για να μαραθούν.
- Μόλις μαραθούν, τα αλατίζουμε και ρίχνουμε τα αυγά.
- Ανακατεύουμε τα αυγά με τα σπαράγγια.
- Μόλις γίνει σαν ομέλετα και πάρει χρώμα, το ορεκτικό μας είναι έτοιμο.
Πηγή: sidagi.gr