Searching...
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015
Κυριακή, Ιουνίου 14, 2015

Μαρμελάδα ρόδι


ΥΛΙΚΑ:

  • Χυμός φρέσκου ροδιού 3 ποτήρια νερού
  • Ζάχαρη 3 ποτήρια νερού
  • Ρόδι 1/2 ποτήρι ρώγες ροδιού
  • Λεμόνι 1 μόνο τον χυμό του

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τον χυμό ροδιού με την ζάχαρη να βράσουν, αφήνουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 20 – 25 λεπτά αφαιρώντας  τον αφρό που βγάζει στην επιφάνεια. 
  • Μετά προσθέτουμε τις ρώγες ροδιού και τον χυμό λεμονιού, βράζουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (πόσο πηχτό το θέλουμε ή αραιό). 
  • Αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε τα αποστειρωμένα βάζα μας. 
  • Διατηρούμε τα βάζα σε δροσερό μέρος.

~~~>  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB!!!

sokolatomania.gr
 
Back to top!