ΥΛΙΚΑ:
- Χυμός φρέσκου ροδιού 3 ποτήρια νερού
- Ζάχαρη 3 ποτήρια νερού
- Ρόδι 1/2 ποτήρι ρώγες ροδιού
- Λεμόνι 1 μόνο τον χυμό του
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τον χυμό ροδιού με την ζάχαρη να βράσουν, αφήνουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 20 – 25 λεπτά αφαιρώντας τον αφρό που βγάζει στην επιφάνεια.
- Μετά προσθέτουμε τις ρώγες ροδιού και τον χυμό λεμονιού, βράζουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (πόσο πηχτό το θέλουμε ή αραιό).
- Αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε τα αποστειρωμένα βάζα μας.
- Διατηρούμε τα βάζα σε δροσερό μέρος.
~~~> ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB!!!
sokolatomania.gr