Γευστικές μπριζόλες με βελούδινη σάλτσα μαγιονέζας και κρεμμυδιών
ΥΛΙΚΑ:
- 4 μπριζόλες (600 γρ.)
- 3 κοφτές κουταλιές μαγιονέζα
- 50ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα
- 1 κρεμμύδι
- 1 κουταλιά λάδι
- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι, αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις σοτάρετε για 2-3 λεπτά αν τις θέλετε λίγο ψημένες, 4 λεπτά αν τις θέλετε μέτριες και 6 λεπτά αν τις θέλετε καλοψημένες.
- Βγάζετε τις μπριζόλες και τις διατηρείτε ζεστές. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και σοτάρετε ώσπου να ροδίσουν.
- Προσθέτετε το γάλα και σβήνετε τη φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτετε τη μαγιονέζα και ανακατεύετε καλά.
- Σερβίρετε αμέσως περιχύνοντας τις μπριζόλες με τη σάλτσα.
- Σερβίρετε μαζί με ρύζι και τα αγαπημένα σας λαχανικά
hellmanns.gr