Searching...
Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015
Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

Royal Beef - Οι μπριζόλες του βασιλιά



Γευστικές μπριζόλες με βελούδινη σάλτσα μαγιονέζας και κρεμμυδιών

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 μπριζόλες (600 γρ.)
  • 3 κοφτές κουταλιές μαγιονέζα
  • 50ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι, αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις σοτάρετε για 2-3 λεπτά αν τις θέλετε λίγο ψημένες, 4 λεπτά αν τις θέλετε μέτριες και 6 λεπτά αν τις θέλετε καλοψημένες.
  • Βγάζετε τις μπριζόλες και τις διατηρείτε ζεστές. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και σοτάρετε ώσπου να ροδίσουν.
  • Προσθέτετε το γάλα και σβήνετε τη φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτετε τη μαγιονέζα και ανακατεύετε καλά.
  • Σερβίρετε αμέσως περιχύνοντας τις μπριζόλες με τη σάλτσα.
  • Σερβίρετε μαζί με ρύζι και τα αγαπημένα σας λαχανικά


hellmanns.gr
 
Back to top!