Searching...
Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Κριτσίνια με πάστα ελιάς και προσούτο


ΥΛΙΚΑ για 40 κομμάτια:

  • 20 φέτες προσούτο ή ισπανικό χαμόν, σε λωρίδες
  • 40 λεπτά, σκέτα κριτσίνια
  • 1 φλιτζάνι πάστα ελιάς
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Κόβουμε τις φέτες του προσούτο ή το χαμόν στη μέση κατά μήκος.
  • Έπειτα με μια μικρή σπάτουλα, αλείφουμε τα κριτσίνια μέχρι τη μέση με τη μαρμελάδα ελιάς, καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και τυλίγουμε το κάθε κριτσίνι με μια λεπτή λωρίδα από προσούτο και σερβίρουμε με μαρμελάδα ελιάς.

Tip: Να φτιάξετε τα κριτσίνια τελευταία στιγμή για να μη μαλακώσουν από την υγρασία της πάστας ελιάς.

Πηγή: sidagi.gr
 
Back to top!