Searching...
Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Πάστα ελιάς


ΥΛΙΚΑ για 2-4 άτομα:

  • 200 γραμμάρια ελιές μαύρες
  • 20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
  • Μία σκελίδα σκόρδο
  • Θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε σε ένα γουδί. 
  • Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι, τις ρίχνουμε στο γουδί και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
  • Προσθέτουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
  • Κόβουμε σε φέτες μία μπαγκέτα, τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο και πάστα ελιάς.
Πηγή: sidagi.gr
 
Back to top!