ΥΛΙΚΑ:
- Πιπεριές Φλωρίνης 7 τεμ
- Κοτόπουλο στήθος 100 γρ βρασμένο
- Κεφαλοτύρι 100 γρ τριμμένο
- Καρότο 1 μικρό τριμμένο
- Ανθότυρο 50 γρ
- Άνηθο 1 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένο
- Πάπρικα λίγο
- Κρεμμυδάκι φρέσκο λίγο ψιλοκομμένο
- Μαγιονέζα 1 κουταλιά σούπας
- Αλάτι- πιπέρι
- Νερό για το βράσιμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τους σπόρους, τις πλένουμε και τις στεγνώνουμε καλά.
- Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει. Αφού βράσει το τεμαχίζουμε και το βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε και όλα τα υλικά (εκτός από τις πιπεριές), ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε την γέμιση στο ψυγείο για 60 λεπτά.
- Στην συνέχεια γεμίζουμε τις πιπεριές , πιέζοντας να μην μείνει κανένα κενό και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Τις κόβουμε σε ροδέλες και τις σερβίρουμε.
Πηγή: chefoulis.gr