Searching...
Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Κανελόνια γεμιστά με τόνο


Υλικά (για 24 κανελόνια)

Για την γέμιση

  • 300 γρ. τονος σε νερο, στραγγισμένος και σπασμένος καλά με το χέρι
  • 1⁄2 κούπα cottage cheese
  • 1 κ.γ. μαϊντανός
  • 1⁄2 κούπα κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. χυμός λεμονιού
  • 1⁄4  κ.γ. άνηθος, ψιλοκομμένος

Για την σάλτσα

  • 1⁄2 κούπα γιαούρτι
  • 1⁄2 κούπα cottage cheese
  • 1⁄4 άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 1⁄8 κ.γ. σκόρδο

Εκτέλεση 
  • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C. 
  • Ανακατεύετε καλά τα υλικά της γέμισης και γεμίζετε τα κανελόνια. Κάνετε το ίδιο, σε ένα ξεχωριστο μπωλ, με τα υλικά για τη σάλτσα.
  • Τοποθετείτε τα κανελόνια στο ταψί, και τα περιχύνετε με τη σάλτσα. Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί. Ψήνετε για 30' περίπου.

Tip
Σερβίρετε με λίγο δροσερό γιαούρτι δίπλα ή κάποια σως που να περιέχει γιαούρτι. 

Πηγή: queen.gr
 
Back to top!