Υλικά
- 1 πακέτο πλατιά noodles αβγού
- 1/4 κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1 κούπα αρακάς, κατεψυγμένος
- 2 κονσέρβες τόνος σε νερό, στραγγισμένος
- 2 κονσέρβες κρέμα μανιταριών
- 1/2 κονσέρβα κομμένα μανιτάρια
- 1 κούπα τριμμένα τσιπς (απλά)
Εκτέλεση
- Βράστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου για 8 με 10 λεπτά ή μέχρι να γίνουν al dente. Σουρώστε τα και αφήστε τα στην άκρη. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε καλά τα noodles, το κρεμμύδι, τη 1 κούπα τσένταρ, τον αρακά, τον τόνο, τη κρέμα μανιταριών και τα μανιτάρια. Ρίξτε το μείγμα σε ένα πιρέξ και πασπαλίστε το με τα τσιπς και την υπόλοιπη 1 κούπα τσένταρ.
- Ψήστε τα noodles για 15 με 20 λεπτά ή μέχρι το τυρί να αρχίσει να αφρίζει. Αφήστε το 10 λεπτά να σταθεί και σερβίρετε.
Πηγή: queen.gr