ΥΛΙΚΑ για 6-8 άτομα:
- Λίγο φρέσκο σέλινο
- 227 γραμμάρια φέτες προσούτο
- 142 γραμμάρια μοτσαρέλα κομμένη σε λωρίδες
- 1 κονσέρβα σπαράγγια στραγγισμένα και κομμένα στη μέση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Κόβετε τις φέτες από το καπνιστό ζαμπόν στη μέση διαγώνια.
- Στη συνέχεια βάζετε μέσα στις φέτες προσούτο τη μοτσαρέλα μαζί με τα σπαράγγια, τυλίγετε σε χωνάκια και μπήγετε από μια οδοντογλυφίδα και σερβίρετε γαρνιρισμένα με φρέσκο σέλινο.
Πηγή: sidagi.gr