Searching...
Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ρολό από προσούτο με μοτσαρέλα και σπαράγγια


ΥΛΙΚΑ για 6-8 άτομα:

  • Λίγο φρέσκο σέλινο
  • 227 γραμμάρια φέτες προσούτο
  • 142 γραμμάρια μοτσαρέλα κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κονσέρβα σπαράγγια στραγγισμένα και κομμένα στη μέση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Κόβετε τις φέτες από το καπνιστό ζαμπόν στη μέση διαγώνια. 
  • Στη συνέχεια βάζετε μέσα στις φέτες προσούτο τη μοτσαρέλα μαζί με τα σπαράγγια, τυλίγετε σε χωνάκια και μπήγετε από μια οδοντογλυφίδα και σερβίρετε γαρνιρισμένα με φρέσκο σέλινο.
Πηγή: sidagi.gr
 
Back to top!