ΥΛΙΚΑ:
- 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο κρούστας
- 4 κ.σ. Άλτις Soft λιωμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμμένο
- ½ κιλό πατάτες βρασμένες και τριμμένες σε χοντρό τρίφτη
- 1 μέτρια ντομάτα τριμμένη και στραγγισμένη καλά για να φύγουν τα υγρά της
- 1 κ.σ. πελτέ τομάτας
- 1 κ.γ. θυμάρι
- 2 κ.σ. φρεσκοτριμμένο μαϊντανό
- Λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο
- 270 γρ. πάστα ελιάς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ας αρχίσουμε τσιγαρίζοντας ελαφρά το κρεμμυδάκι και τις πατάτες.
- Στη συνέχεια, ανακάτεψε την πάστα ελιάς με το τσιγαρισμένο κρεμμυδάκι, τις βρασμένες και τριμμένες πατάτες, τον πελτέ τομάτας, το θυμάρι, το μαϊντανό και το δυόσμο. Εύκολο…
- Βάλε μία κουταλιά της σούπας από τη γέμιση σε κάθε πιτάκι, κλείσε, όπως θα έκανες με ένα οποιοδήποτε τυροπιτάκι, και ψήσε τα στους 180°C, μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή: cookoo.gr