Searching...
Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014
Κυριακή, Ιουλίου 06, 2014

Επιδόρπιο γιαουρτιού με ρόδι και φιστίκια


ΥΛΙΚΑ για 6 μερίδες 

  • 500 γραμ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 250 μλ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κουτ. της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 6 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένα φρούτα από γλυκό κουταλιού με το σιρόπι τους (της επιλογής σας)
  • 4 κουτ. της σούπας σπόρια ροδιού
  • 4 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένη ψίχα από φιστίκια Αιγίνης
  • 4 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένη φρέσκια μέντα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Χτυπήστε στο μίξερ το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος και την άχνη ζάχαρη.
  • Μοιράστε την μισή ποσότητα του μείγματος σε 6 μπολ ή ποτήρια. 
  • Μοιράστε τα ψιλοκομμένα φρούτα και συμπληρώστε με την υπόλοιπη ποσότητα του μείγματος με το στραγγιστό γιαούρτι.
  • Γαρνίρετε με τα φιστίκια, την μέντα και τα σπόρια του ροδιού. 
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
 
Back to top!