ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες:
- 1 κιλό ψάρι φιλέτο (ή γενικά ξεκοκαλισμένο ψάρι)
- 2 λεμόνια στημένα
- 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- Ρίγανη
- Πιπέρι και αλάτι
- Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Καθαρίζουμε και αλατίζουμε ελαφρά τα ψάρια
- Βάζουμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το λάδι, το πιπέρι και λίγη ρίγανη σε ένα σκεύος και τα αναμιγνύουμε
- Προσθέτουμε το μίγμα και τα ψάρια σε μία κατσαρόλα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία.
Tip: Το συγκεκριμένο μπορεί να μαγειρευτεί και στον φούρνο αντί σε κατσαρόλα.
Πηγή: life2day.gr