Searching...
Κυριακή 6 Ιουλίου 2014
Κυριακή, Ιουλίου 06, 2014

Ψάρι με λεμόνι, ρίγανη και σκόρδο


ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες:

  • 1 κιλό ψάρι φιλέτο (ή γενικά ξεκοκαλισμένο ψάρι)
  • 2 λεμόνια στημένα
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Ρίγανη
  • Πιπέρι και αλάτι
  • Λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Καθαρίζουμε και αλατίζουμε ελαφρά τα ψάρια

  • Βάζουμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το λάδι, το πιπέρι και λίγη ρίγανη σε ένα σκεύος και τα αναμιγνύουμε
  • Προσθέτουμε το μίγμα και τα ψάρια σε μία κατσαρόλα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία.

Tip: Το συγκεκριμένο μπορεί να μαγειρευτεί και στον φούρνο αντί σε κατσαρόλα.

Πηγή: life2day.gr
 
Back to top!