ΥΛΙΚΑ:
- 4 φιλέτα μοσχαριού χωρίς το λίπος (180 γρ. το καθένα)
- Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 2 κούπες φρέσκα μανιτάρια τεμαχισμένα
- ¾ κούπας ροζέ κρασί
- ¼ κούπας μπαλσάμικο
- ¼ κούπας ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 οC. Πασπαλίστε τα φιλέτα με αλάτι και πιπέρι και κατόπιν τοποθετήστε τα σε αντικολλητικό σκεύος, όπου έχετε ρίξει 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και ψήστε τα σε μέτρια φωτιά. Μόλις κοκκινίσουν βάλτε τα στο φούρνου για περίπου 15 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ, ρίξτε μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο σε αντικολλητικό σκεύος και ψήστε τα μανιτάρια. Προσθέστε μετά από 5 λεπτά το κρασί και μετά από άλλα 5 λεπτά προσθέστε το μπαλσάμικο. Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το κρεμμύδι.
- Περιχύστε τα φιλέτα με τη σως που φτιάξατε και σερβίρετε.
Πηγή: iatronet.gr