ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα):
- 3 στήθη κοτόπουλου καθαρισμένα και κοπανισμένα
- 6 φέτες τυρί τοστ
- 6 φέτες ζαμπον
- 90 γραμμάρια χοντροκομμένη παρμεζάνα
- 1 κόκκινη πιπερια + 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένες τουρσί ή φρέσκες
- 1 κουταλάκι σούπας βούτυρο
- ¼ του φλιτζανιού ξερό λευκό κρασί
- ¼ του φλιτζανιού νερό
- 1 κουταλάκι σούπας νερό
- 1 ½ κουταλάκι του γλυκού κορν φλάου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Μοιράζουμε από 2 φέτες ζαμπόν - τυρί φέτες, από 2 ψιλοκομμένες πιπεριές κόκκινη - πράσινη, από 4 κομματάκια παρμεζάνας στα τρία φιλέτα κοτόπουλου (έχουμε ζητήσει από το χασάπη να τα χτυπήσει και να τα ανοίξει) και τυλίγουμε καθένα σε ρολό. Τα στερεώνουμε καλά με οδοντογλυφίδα.
- Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά σε ένα βαθύ τηγάνι και φροντίζουμε τα ρολά να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα.
- Προσθέτουμε το κρασί, το ¼ του φλιτζανιού νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
- Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 15 με 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο.
- Βάζουμε τα ρολά σε μια πιατέλα και προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο νερό.
- Ανακατεύουμε μαζί με τα υγρά του κοτόπουλο ώστε να δέσει η σάλτσα.
- Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Πηγή: sidagi.gr