ΥΛΙΚΑ:
- 2 φιλέτα γλώσσας
- 3-4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 αυγό χτυπημένο με λίγο νεράκι
- Τριμμένη φρυγανιά
- Ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι κομμένο στα 4
ΕΚΕΤΕΛΕΣΗ:
- Βάλε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να κάψει
- Αλατοπιπέρωσε τα φιλέρα και άλειψε τον μαϊντανό και το σκόρδο
- Βούτηξε σε αλεύρι και στη συνέχεια στο χτυπημένο αυγό. Μετά βούτηξε τα στην φρυγανιά να παναριστούν καλά
- Ψήσε τα φιλετάκια σου καλά μέσα στο τηγάνι, αφήνοντας 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά
- Σέρβιρε μαζί με σαλάτα και ένα τέταρτο από το λεμονάκι
Πηγή: tlife.gr