Searching...
Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014
Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

Φιλέτο γλώσσας πανέ


ΥΛΙΚΑ:

  • 2 φιλέτα γλώσσας
  • 3-4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 αυγό χτυπημένο με λίγο νεράκι
  • Τριμμένη φρυγανιά
  • Ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι κομμένο στα 4

ΕΚΕΤΕΛΕΣΗ:

  • Βάλε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να κάψει
  • Αλατοπιπέρωσε τα φιλέρα και άλειψε τον μαϊντανό και το σκόρδο
  • Βούτηξε σε αλεύρι και στη συνέχεια στο χτυπημένο αυγό. Μετά βούτηξε τα στην φρυγανιά να παναριστούν καλά
  • Ψήσε τα φιλετάκια σου καλά μέσα στο τηγάνι, αφήνοντας 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά
  • Σέρβιρε μαζί με σαλάτα και ένα τέταρτο από το λεμονάκι
Πηγή: tlife.gr
 
Back to top!