ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):
- 4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς κόκαλο (ζητήστε από τον κρεοπώλη να σας τα ανοίξει για γέµισµα)
- 8 φέτες προσούτο
- 4 φέτες cheddar ή 100 γρ. τριμμένο
- 5-6 µανιτάρια champignon
- κοµµένα σε φέτες
- 100γρ. βούτυρο
- αλάτι, πιπέρι µαύρο,
- πιπέρι κόκκινο γλυκό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε ένα τηγανάκι σοτάρουµε τα µανιτάρια µε το µισό βούτυρο.
- Ρίχνουµε αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουµε για λίγο στην άκρη να κρυώσουν.
- Ανοίγουµε καλά τα φιλέτα κοτόπουλου και τα αλατοπιπερώνουµε.
- Προσθέτουµε σε κάθε φιλέτο 2 φέτες προσούτο (διπλωµένες), 4-5 φέτες µανιτάρια και cheddar.
- Τυλίγουµε σε ρολό τα φιλέτα και τα στερεώνουµε µε οδοντογλυφίδες σε 2 σηµεία. Στο ίδιο τηγανάκι βάζουµε το υπόλοιπο βούτυρο να ζεσταθεί και σοτάρουµε τα φιλέτα και από τις 2 µεριές, προσθέτοντας λίγο αλάτι, πιπέρι µαύρο και πιπέρι κόκκινο γλυκό.
Tips:
- Αν έχουµε αµφιβολία για το πόσο καλά ψήθηκαν τα φιλέτα, τα βάζουµε για 10 λεπτά στο φούρνο στους 170o C, αµέσως µετά το σοτάρισµα.
- Αν περισσέψουν κάποια µανιτάρια, τα σερβίρουµε ως γαρνιτούρα µε τα φιλέτα.
Πηγή: agelioforos.gr