ΥΛΙΚΑ:
- Αμύγδαλα 350 γρ (σε σκόνη)
- Άχνη ζάχαρη 100 γρ
- Λεμόνι 1/2 μόνο το ξύσμα
- Λεμόνι 60 γρ (από τον χυμό του)
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
- Λευκή σοκολάτα 200 γρ
- Άχνη ζάχαρη 100 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ρίχνουμε στο μπλέντερ το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, την άχνη και τη σκόνη αμυγδάλου και ανακατεύουμε να γίνει μια ωραία ζύμη.
- Αφήνουμε για λίγο τη ζύμη να ξεκουραστεί και στην συνέχεια την πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια.
- Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί.
- Βουτάμε τα μπαλάκια της ζύμης μέσα στη σοκολάτα και μετά τα περνάμε γρήγορα από την άχνη ζάχαρη.
Πηγή: chefoulis.gr