Searching...
Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Κάστανα με ελιές και γλυκοκολοκύθα



ΥΛΙΚΑ:

  • 1 1/2 κιλό γλυκοκολοκύθα
  • περίπου μισό ποτήρι λάδι
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κεφάλι σκόρδο (προαιρετικά)
  • μισή πιπεριά
  • 100 γρ. πλιγούρι
  • 200 γρ. κάστανα καθαρισμένα
  • 100 γρ. ελιές (κατά προτίμηση πράσινες)
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Καθαρίζουμε και κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. 
  • Κόβουμε και τα κρεμμύδια με την πιπεριά και τα κάστανα. 
  • Τοποθετούμε στην κατσαρόλα το λάδι με όλα τα υλικά μαζί και το βάζουμε να βράση. 
  • Όταν ξεκινήσει ο βρασμός ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί με τα υγρά του.
Πηγή: egynaika.gr
 
Back to top!