ΥΛΙΚΑ:
- 1 κρέμα γάλακτος 500 γραμ.
- 1 συσκευασία νουτέλα/ μερέντα σε μεγάλο βαζάκι
- 2 ασπράδια αυγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Χτυπάτε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει παχύρρευστη.
- Ρίχνετε τη νουτέλα και τα ασπράδια αυγού και συνεχίζετε απαλά το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα υλικά.
- Βάζετε στη κατάψυξη κατά προτίμηση σε μεταλλικό σκεύος για 4-5 ώρες . Το παγωτό σας είναι έτοιμο!
infokids.gr