Μια συνταγή για επιδόρπιο στη στιγμή! Με μπισκότο, κρέμα γάλακτος και κομπόστα.
ΥΛΙΚΑ:
- Μπισκότα νταϊτζέστιβ: 8 μπισκότα
- Κρέμα γάλακτος: 1 κούπα
- Μέλι: 4 κουταλάκια τσαγιού
- Κομπόστα ροδάκινο: 4 μισά ροδάκινα (στραγγισμένα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος, μαζί με το μέλι, σε σαντιγί. Κόβετε τα ροδάκινα σε φέτες.
- Τρίβετε τα μπισκότα και τα μοιράζετε σε 4 μπολάκια. Από πάνω μοιράζετε τη σαντιγί και τα ροδάκινα.
- Σερβίρετε αμέσως ή σκεπάζετε και φυλάτε στο ψυγείο.
radicio.com