ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες):
- 500 γρ. γάλα καρύδας
- 80 γρ. ζάχαρη
- 4 αυγά
- 30 γρ. κόρν φλάουρ
- Ζεσταίνετε 300 γρ. από το γάλα καρύδας και τη ζάχαρη σε κατσαρόλα. Σε μπολ ανακατεύετε το υπόλοιπο γάλα, το κορν φλάουρ και τα αυγά.
- Πριν βράσει το γάλα στη κατσαρόλα ρίχνετε μέσα το μείγμα αυγών - γάλακτος - κορν φλάουρ . Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η κρέμα (όχι να βράσει) και κατεβάζετε από τη φωτιά. Σερβίρετε σε μπολ και πασπαλίζετε με κανέλα αν θέλετε.
mama365.gr