ΥΛΙΚΑ:
- 2 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί
- 1 κ. σ. χοντρό αλάτι
- 1 κ.κ. πιπέρι
- 1 κ.κ. μπούκοβο ή τσίλι σε νιφάδες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδου (προαιρετικό)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ανακατεύουμε πολύ καλά σε ένα μπολ το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι, το μπούκοβο ή το τσίλι μέχρι να διαλυθούν και προσθέτουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
- Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε ανάλογα αλατοπίπερο.
- Προσοχή: Με ένα πινέλο αλείφουμε με το μείγμα τα κρέατα μόλις αρχίζουν να ψήνονται και όχι από την αρχή.
Πηγή: athensvoice.gr