ΥΛΙΚΑ:
- 3 κ.σ. αποξηραμένο εστραγκόν
- Ρίγανη, άνηθο
- Θθυμάρι, δενδρολίβανο
- 3 κ. σ. κόκκινο και μαύρο πιπέρι ανάμεικτο
- 1 κ.σ. σκόρδο σε σκόνη ή νιφάδες.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ (καλύτερα να το κάνουμε με τα δάχτυλα παρά με κουτάλι).
- Πασπαλίζουμε το κρέας πριν το βάλουμε στη σχάρα ή μερικές ώρες πριν το ψήσουμε.
Ποσότητα: 1 φλιτζ. του τσαγιού μείγμα σε αεροστεγές βάζο διατηρείται 6 μήνες.
Tip: Η BBQ σάλτσα αλείμματος είναι ιδανική για χοιρινό ή κοτόπουλο, στα παϊδάκια μπορείτε να προσθέσετε λίγο λεμόνι. Στα κόκκινα κρέατα μπορείτε ακόμα να αντικαταστήσετε το κρασί με ουίσκι.
Πηγή: athensvoice.gr