ΥΛΙΚΑ για 8 άτομα:
- 4 κονσέρβες τόνο σε νερό
- 4 αυγά βρασμένα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο κρεμμύδι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο
- 4 κουταλιές της σούπας πράσινη πιπεριά
- 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 40 ml χυμό λεμονιού
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε τον τόνο -τον οποίο έχουμε προηγουμένως στραγγίξει καλά-, το σέλινο, την πιπεριά και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι.
- Προσθέτουμε τα αυγά, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Η σαλάτα είναι έτοιμη.
Πηγή: minervahorio.gr