Searching...
Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Τονοσαλάτα με αυγά και μαγιονέζα


ΥΛΙΚΑ για 8 άτομα:

  • 4 κονσέρβες τόνο σε νερό
  • 4 αυγά βρασμένα
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο
  • 4 κουταλιές της σούπας πράσινη πιπεριά
  • 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο  
  • 40 ml χυμό λεμονιού
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε τον τόνο -τον οποίο έχουμε προηγουμένως στραγγίξει καλά-, το σέλινο, την πιπεριά και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι.
  • Προσθέτουμε τα αυγά, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.
  • Η σαλάτα είναι έτοιμη.
Πηγή: minervahorio.gr
 
Back to top!