ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό σπανάκι βρασμένο, ψιλοκομμένο και στραγγισμένο καλά
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 καρότο ψιλοτριμμένο
- 1 κουταλιά της σούπας φύλλα σέλινου ψιλοκομμένα
- ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- Αλάτι, πιπέρι
- ½ κιλό κοφτό μακαρονάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σωτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το σέλινο ώσπου να μαραθούν.
- Προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τα υλικά να σιγοψηθούν.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε.
- Τα σερβίρουμε σε βαθιά πιατέλα.
- Προσθέτουμε το σπανάκι στη μέση μακαρονιών.
Πηγή: newsbomb.gr