ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό γάλα
- 300 γρμ. φέτα
- 4 αυγά
- λίγο δυόσμο
- 1 φλ.αλεύρι
- λίγο αλάτι
- Μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Τρίβουμε το τυρί στο γάλα μαζί με το αλεύρι.
- Χτυπάμε τα αυγά ξεχωριστά, τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το δυόσμο και το αλάτι και φτιάχνουμε έναν αραιό χυλό.
- Αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
- Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
- Όταν ψηθεί η γαλατόπιτα την αλείφουμε με μέλι.
Πηγή: newsbomb.gr