Searching...
Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αλμυρή γαλατόπιτα Σαμοθράκης


ΥΛΙΚΑ:

  • 1 κιλό γάλα
  • 300 γρμ. φέτα
  • 4 αυγά
  • λίγο δυόσμο
  • 1 φλ.αλεύρι
  • λίγο αλάτι
  • Μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Τρίβουμε το τυρί στο γάλα μαζί με το αλεύρι. 
  • Χτυπάμε τα αυγά ξεχωριστά, τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε. 
  • Ρίχνουμε το δυόσμο και το αλάτι και φτιάχνουμε έναν αραιό χυλό. 
  • Αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. 
  • Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. 
  • Όταν ψηθεί η γαλατόπιτα την αλείφουμε με μέλι.

Πηγή: newsbomb.gr
 
Back to top!