ΥΛΙΚΑ:
- 1 αραβική πίτα ή 1 πίτα για σουβλάκι
- 2 - 3 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα ντομάτας (από βάζο)
- 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί (τύπου σεβρ) ή μανούρι
- 1 αυγό
- Λίγα φύλλα δυόσμου ή μαϊντανού ή βασιλικού
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
- Αλείφουμε την πίτα με την έτοιμη σάλτσα ντομάτας, θρυμματίζουμε από πάνω το τυρί και το στρώνουμε ομοιόμορφα.
- Σπάμε το αυγό στο κέντρο της πίτας και την ψήνουμε για 5 - 6 λεπτά ή μέχρι να λιώσει λίγο το τυρί και να ψηθεί το αυγό όσο μας αρέσει.
- Τη βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με λίγα φύλλα δυόσμου, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Πηγή: eirinika.gr