ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό (μπορεί να είναι χαμηλό σε λιπαρά)
- 2 φλιτζάνια ανανά φρέσκο σε κομματάκια ή 2 κονσέρβες ανανά, στραγγισμένο και κομμένο σε κομματάκια
- 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα σε κομματάκια
- 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αναμιγνύουμε καλά το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα. Προσθέτουμε τον ανανά καλά στραγγισμένο από τα υγρά του. Τέλος ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά.
- Γεμίζουμε ένα βαθύ μπολ και αν θέλουμε γαρνίρουμε την επιφάνεια με κομμάτια από ανανά και αμύγδαλα που έχουμε κρατήσει ή το βάζουμε σε ατομικά ποτήρια ή μπολάκια.
- Βάλτε σε ποτήρι το μείγμα γιαουρτιού και αφού παγώσει καλά, όταν πρόκειται να το σερβίρετε βάλτε από πάνω κομματάκια κονσέρβας ανανά μαζί με το ζωμό του…
Πηγή: sintayes.gr