Searching...
Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014
Κυριακή, Ιουλίου 06, 2014

Γλυκό γιαούρτι με ανανά και αμύγδαλα


 ΥΛΙΚΑ:

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό (μπορεί να είναι χαμηλό σε λιπαρά)
  • 2 φλιτζάνια ανανά φρέσκο σε κομματάκια ή 2 κονσέρβες ανανά, στραγγισμένο και κομμένο σε κομματάκια
  • 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα σε κομματάκια
  • 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Αναμιγνύουμε καλά το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα. Προσθέτουμε τον ανανά καλά στραγγισμένο από τα υγρά του. Τέλος ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά.
  • Γεμίζουμε ένα βαθύ μπολ και αν θέλουμε γαρνίρουμε την επιφάνεια με κομμάτια από ανανά και αμύγδαλα που έχουμε κρατήσει ή το βάζουμε σε ατομικά ποτήρια ή μπολάκια.
  • Βάλτε σε ποτήρι το μείγμα γιαουρτιού και αφού παγώσει καλά, όταν πρόκειται να το σερβίρετε βάλτε από πάνω κομματάκια κονσέρβας ανανά μαζί με το ζωμό του…

Πηγή: sintayes.gr 
 
Back to top!