ΥΛΙΚΑ:
- 1 ψαρονέφρι κομμένο σε μερίδες
- 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κουτ.σούπας κορν φλάουρ
- 1 κονσέρβα κομμένα μανιτάρια
- 3 πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κούπα ζωμό κότας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι και ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι
- Προσθέτουμε το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε για 5 λεπτά
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές
- Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε το κρέας με τον ζωμό κότας
- Όταν σωθεί το νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ με λίγο νερό και το προσθέτουμε στο τηγάνι
- Όταν δέσει η σάλτσα αποσύρουμε από τη φωτιά
- Το ψαρονέφρι με πιπεριές και μανιτάρια είναι έτοιμο!
Tip:
- Μπορούμε να προσθέσουμε και μπίρα.
- Η συνταγή προέρχεται από τις Η.Π.Α.
Πηγή: nostimada.gr