Searching...
Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Ψαρονέφρι με πιπεριές και μανιτάρια


ΥΛΙΚΑ: 

  • 1 ψαρονέφρι κομμένο σε μερίδες
  • 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κουτ.σούπας κορν φλάουρ
  • 1 κονσέρβα κομμένα μανιτάρια
  • 3 πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα ζωμό κότας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
  • Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι και ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι
  • Προσθέτουμε το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε για 5 λεπτά
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές
  • Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε το κρέας με τον ζωμό κότας
  • Όταν σωθεί το νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ με λίγο νερό και το προσθέτουμε στο τηγάνι
  • Όταν δέσει η σάλτσα αποσύρουμε από τη φωτιά
  • Το ψαρονέφρι με πιπεριές και μανιτάρια είναι έτοιμο!

Tip: 
  • Μπορούμε να προσθέσουμε και μπίρα. 
  • Η συνταγή προέρχεται από τις Η.Π.Α.

Πηγή: nostimada.gr
 
Back to top!