Searching...
Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014
Κυριακή, Αυγούστου 17, 2014

Φιλέτο σολομού με σος μουστάρδας


ΥΛΙΚΑ:

  • 1 φιλέτο σολομού
  • 2 κ.σ. ελαόλαδο
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1/4 κ.γ. πιπέρι
  • 2 κ.σ. σουσάμι
  • Για την σος 1/2 κ.γ ξίσμα λεμονιού και 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 100 γρ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
  • 100 γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 2 κ.σ. μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Άλειψε το φιλέτο και από τις δύο πλευρές με ελαιόλαδο και αλατοπιπέρωσε
  • Πέρασέ το από το σουσάμι
  • Ζέστανε λίγο λάδι σε τηγάνι και ψήσε το φιλέτο για 6 λεπτά κάθε πλευρά
  • Ανακάτεψε όλα τα υλικά για την σος σε ένα μπολ και πρόσθεσε στο τέλος όσο λεμόνι χρειάζεται (ανάλογα με το πόσο θες)
  • Περίχυσε το φιλέτο με την σος και σέρβιρε με λαχανικά

Πηγή: tlife.gr
 
Back to top!