Searching...
Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014
Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014

Ψητό ψάρι με παρμεζάνα


ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):

  •  Μισό κιλό φιλέτο ψαριού
  •  1 αυγό
  •  2 κ.σ. γάλα
  • 1/3 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
  •  2 κ.σ. αλεύρι
  •  ½ κ.γ. πάπρικα
  • ¼ κ.γ. αλάτι
  •  1/8 κ.γ. πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Χτυπάτε το αυγό μαζί με το γάλα σε ένα μπολ και το βάζετε στην άκρη. 
  • Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύετε την παρμεζάνα, το αλεύρι, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Βουτάτε ένα-ένα τα φιλέτα ψαριού στο αυγό και έπειτα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. 
  • Τα ψήνετε σε ένα ταψί πάνω σε αντικολλητικό χαρτί, στους 170ºC για περίπου 25 λεπτά. 

Tips: Μπορείτε να τα σερβίρετε με κομμάτια λεμονιού.

Πηγή: jenny.gr
 
Back to top!