ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):
- Μισό κιλό φιλέτο ψαριού
- 1 αυγό
- 2 κ.σ. γάλα
- 1/3 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
- 2 κ.σ. αλεύρι
- ½ κ.γ. πάπρικα
- ¼ κ.γ. αλάτι
- 1/8 κ.γ. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Χτυπάτε το αυγό μαζί με το γάλα σε ένα μπολ και το βάζετε στην άκρη.
- Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύετε την παρμεζάνα, το αλεύρι, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Βουτάτε ένα-ένα τα φιλέτα ψαριού στο αυγό και έπειτα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
- Τα ψήνετε σε ένα ταψί πάνω σε αντικολλητικό χαρτί, στους 170ºC για περίπου 25 λεπτά.
Tips: Μπορείτε να τα σερβίρετε με κομμάτια λεμονιού.
Πηγή: jenny.gr