ΥΛΙΚΑ:
- 2 φλυτζ. φράουλες, κομμένες στα 4
- 1 κ. σ. καστανή ζάχαρη
- 2 φλυτζ. γιαούρτι
- 2 κ. σ. μέλι
- ½ φλυτζ. μούσλι
- Λίγη μέντα για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Ανακάτεψε τις φράουλες και τη ζάχαρη σε ένα μπολ.
- Άπλωσε λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάλε τις φράουλες. Ψήσε για 12-15 λεπτά, μέχρι να βγάλουν λίγα από τα ζουμιά τους αλλά να μην μαλακώσουν εντελώς. Βάλε τις φράουλες μαζί με τον χυμό τους σε ένα μπολ.
- Ανακάτεψε το γιαούρτι με το μέλι σε ένα μπολ.
- Ξεκίνα να στήνεις το γλυκό σου στο βαζάκι. Βάλε μία στρώση γιαούρτι. Στη συνέχεια, 2-3 κουταλιές φράουλες και από πάνω 1-2 κουταλιές μούσλι. Συνέχισε, μέχρι να γεμίσει το βαζάκι. Η τελευταία στρώση του γλυκού σου πρέπει να είναι φράουλες.
- Πασπάλισε με λίγο μούσλι και λίγη μέντα.
misswebbie.gr