ΥΛΙΚΑ:
- 4 φακελάκια μαύρο τσάι
- 6 φλ. νερό
- 5 νεκταρίνια ή ροδάκινα, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κ.γλ. μέλι
- 5-10 φύλλα βασιλικού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Φτιάξτε το μαύρο τσάι και όσο είναι ακόμη ζεστό. χύστε το σε μια κανάτα και διαλύστε το μέλι. Γεμίστε με πάγο την κανάτα και ανακατέψτε μέχρι το τσάι να παγώσει.
- Βάλτε στον αποχυμωτή τα 4 από τα 5 νεκταρίνια (ή ροδάκινα) και ρίξτε το χυμό τους στο τσάι. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το για λίγο να "δέσει".
- Σερβίρετε με φύλλα βασιλικού και λεπτές φέτες από φρέσκα νεκταρίνια.
www.mama365.gr