Searching...
Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Κουζού Ιντζίκ


Μία ακόμη πεντανόστιμη συνταγή από την πόλη με κότσι από αρνάκι στην κατσαρόλα.

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 κότσια από αρνάκι γάλακτος
  • 4 κουτ. σούπας λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ζωμός από κρέας και κόκκαλα 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Σοτάρουμε ελαφρά τα κότσια μέχρι να ροδίσουν καλά στο λάδι. Τα σκεπάζουμε με ζωμό από κρέας και κόκκαλα. Βράζουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά για τρεις ώρες μέχρι να μαλακώσουν.
  • Σερβίρουμε το κότσι με πουρέ πατάτας, πουρέ μελιτζάνας, πουρέ σπανάκι και σωταρισμένα στο βούτυρο λαχανικά εποχής.


gourmed.gr
 
Back to top!