Μία ακόμη πεντανόστιμη συνταγή από την πόλη με κότσι από αρνάκι στην κατσαρόλα.
ΥΛΙΚΑ:
- 4 κότσια από αρνάκι γάλακτος
- 4 κουτ. σούπας λάδι
- αλάτι, πιπέρι
- ζωμός από κρέας και κόκκαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σοτάρουμε ελαφρά τα κότσια μέχρι να ροδίσουν καλά στο λάδι. Τα σκεπάζουμε με ζωμό από κρέας και κόκκαλα. Βράζουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά για τρεις ώρες μέχρι να μαλακώσουν.
- Σερβίρουμε το κότσι με πουρέ πατάτας, πουρέ μελιτζάνας, πουρέ σπανάκι και σωταρισμένα στο βούτυρο λαχανικά εποχής.
gourmed.gr