Searching...
Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Panacotta με γλυκό κουταλιού κεράσι


Ένα γρήγορο και εύκολο ιταλικό γλυκό συνδυασμένο με την ακαταμάχητη γεύση ενός από τα παραδοσιακά μας γλυκά του κουταλιού.

ΥΛΙΚΑ:

  • 750 ml κρέμα γάλακτος 
  • 250 ml γάλα πλήρες 3,6%
  • 6 φύλλα ζελατίνης (μεγάλα 7 γρ)
  • 8 κουτ. της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 2 βανίλιες
  • Γλυκό κουταλιού κεράσι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 

  • Μαλακώνουμε τα φύλλα τις ζελατίνης σε κρύο νερό.
  • Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μας και τα ζεσταίνουμε.
  • Προσθέτουμε την ζελατίνη και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το μείγμα μας είτε σε μικρά μπολάκια είτε σε μία φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 2-3 ώρες.
  • Σερβίρουμε με το γλυκό του κουταλιού.


nounou-syntages.gr
 
Back to top!